Novi projekt iz ARTisticalove radionice „Rima & ARTistical – Repchuga Sa Biroa EP“ ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, March 7, 2013

Novi projekt iz ARTisticalove radionice „Rima & ARTistical – Repchuga Sa Biroa EP“


Nakon 2 projekta izbačena prošlo ljeto u vrlo kratko vrijeme da podsjetimo tko je zaboravio: „ARTistical Remixtape vol 1.“ i „Skeptik & ARTistical -Vrijeme istine EP“,  Brlogov beatmaker ARTistical donosi vam novi svježi projekt u suradnji sa kolegom iz Osijeka MC Rimom radnog naziva „Rima & ARTistical – Repchuga Sa Biroa EP“.


Tibor Sabo alias MC Rima (po mnogima jedan od najboljih freestylera u HR, al ovim projektom je definitivno pokazao da ima što za reći a da nije direktno iz glave i na licu mjesta). Dvojac vam poklanja 5 traka, uglavnom socijalne i rep tematike začinjene zvukom ARTisticala uz tvrde drum sekcije, masni bas i probrane semplove jazza, soula, funka i sl. Mix i mastering cijelog EPa odradio je Goran Novak aka G.N , a za dizajn omota zaslužan nitko drugi nego Tomislav Lačić poznatiji kao Digitalni naš „pionir“ BP faundacije.
I za kraj jedna pošalica, sveprisutna Ingrid Antičević bi vam sigurno poručila na svom tečnom engleskom sljedeće u vezi ovog EPa: „maj koligs , maj frends… ju mast hev dis!“ zato poslušajte ženu:)
U nastavku provjeri download link i skidaj!
Do slušanja ekipa!
ARTistical
Download link za EP: http://www.sendspace.com/file/46l3bj

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates