Kaiserdisco promo party na Panonskim Jezerima u Tuzli ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, June 26, 2013

Kaiserdisco promo party na Panonskim Jezerima u Tuzli


30.06.2013 godine u Vašem omiljenom ljetnom ozračju Meduza Beach Bar-a na Panonskim jezerima ugostit cemo jedno od najatraktivnijih imena BH elektronske muzičke scene:
DJ BORG
http://facebook.com/BorgLive
Ovom prilikom najavljujemo i promovišemo njegov nastup 05 Jul-a 13 uz planetarno popularni i Tuzli veoma poznat show – Kaiserdisco, a sve to na ROBINZON PARTY-u.

Kaiserdisco su već uspjeli dovesti do vrhunca užitka publiku u našem kantonu tokom posljednjeg gostovanja u Tuzli, u domu Mladih, sada već daleke 2010. godine.
Obostrano zadovoljstvo potvrđuje i video material sa pomenutog dogadjaja i gostovanja u Tuzli iskoristen za oficijelni spot naslovne numere njihovog muzičkog albuma:

Kaiserdisco - In No One´s Shadow
(www.youtube.com/watch?v=Ivv8ovibsKc)

Ovaj put zainteresiranost publike za Robinzon event može se porediti sa koncertima i festivalima svjetskih razmjera osvrčući se na činjenicu da niti jedna zabava održana na toj lokaciji nije okupila manje od dvije hiljade zaljubljenika u ples i zabavu.

VIŠE O EVENTU NA LINKU:
https://www.facebook.com/events/492312870839576/

Meduza Beach Bar u suradnji sa BURN Energy Drink & Coca Cola pripremili su mnostvo ulaznica & VIP pozivnica za najveselije prisutne, kao i mnogo drugih vrijednih nagrada.

Vidimo se….

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates