Dupla MTV premijera: S.A.R.S & Natali Dizdar ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Monday, July 1, 2013

Dupla MTV premijera: S.A.R.S & Natali Dizdar



Danas 1. jula u 20:00, premijerno pogledajte dva nova spota na MTV kanalu i MTV.rs, S.A.R.S. i "Lud" i Natali Dizdar - "Grijeh".

Četvrti po redu video koji promoviše aktuelni album "Kuća časti" grupe S.A.R.S. urađen je za pjesmu "Lud", a autorka ovog animiranog spota je mlada umjetnica Anđela Kovačević. Frontmen benda S.A.R.S., Žare, povodom novog videa poručuje da su svi u bendu oduševljeni novim spotom i da se nadaju da će se i publici podjednako dopasti. Album "Kuća časti" je preuzet u skoro 50 000 primjeraka sa sajta regionalng kanala MTV, gdje još uvijek možete da ga preuzmete.

Drugi spot koji ćete moći da premijerno da pogledate na MTV kanalu ovog ponedeljka pripada ovogodišnjoj dobitnici čak sve Porin nagrade, za najbolji video program "ZKM live" i za najbolju vokalnu saradnju sa Darkom Rundekom u pjesmi "Mjesecu je dosadno" - u pitanju je, naravno, Natali Dizdar. Mlada pjevačica nastavlja da niže hitove. Najnoviji "Grijeh", autora Dina Šarana, tvorca još nekoliko njenih hitova poput "Stranca" ili "Ne pitaj" i producenta Đanija Pervana već se par mjeseci nalazi na visokim pozicijama svih hrvatskih radijskih top lista i na 1. mestu Nacionalne top liste kanala HR 2.

Pjesma "Grijeh" dobila je i svoje video izdanje koje je Natali snimila sa još jednim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Andrejom Korovljevim, dobitnikom Porina upravo za spomenuti program. Spot je sniman na Zagrebačkom velesajmu, za stajling se pobrinula producentkinja Gordana Bosak, za šminku je bila zadužema Ivana Zečić, a za frizuru salon Ruža.

Izdavačka kuća Agapa je objavila pesmu "Grijeh" i u digitalnom formatu i može se nabaviti u cijelom svijetu putem servisa iTunes, Deezer i preko mobilnih operatera.

Dupla MTV Premijera: S.A.R.S. - "Lud" i Natali Dizdar - "Grijeh", ponedeljak, 1. jul u 20:00 - samo na kanalu MTV!

Izvor:
Mtv

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates