Budi dio KALEIDOSKOP Tima 2013 ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, July 3, 2013

Budi dio KALEIDOSKOP Tima 2013Međunarodnifestival savremene umjetnosti mladih Kaleidoskop sigurno ne bi bio ono štojeste bez vrijednih volontera, koji su svojim učeščem i dobrovoljnim radomdoprinijeli tome da festival bude jedno od najprominentnijih dešavanja u Tuzli.

Volontiranjena Kaleidoskop-u vam omogućava upoznavanje sa umjetnicima, sticanje novihvještina i organizacijonih sposobnosti. Naravno, pored odlične zabave, tu su ineprocjenjive uspomene na druženja kojih ćete se uvijek rado sjećati i novaprijateljstva koja ćete zasigurno ostvariti.

Nekiod poslova koje biste mogli raditi kao volonter/ka su promovisanja i pripremefestivala, doček i smještaj gostiju, pomoć u organizaciji prijevoza iregistraciji zvanica, praćenje realizacije aktivnosti festivala.... Pri tomeste uvijek u društvu kolega i kolegica pa je ugodna atmosfera u raduzagarantovana!

Sve što trebate uraditi da bistepostali volonter/ka ovogodišnjeg 5. Međunarodnog festivala savremene umjetnosti mladih Kaleidoskop jeste da imate najmanje 18 godina i pošaljete mail sa ličnimpodacima (ime i prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta, broj telefona) na volonter@kaleidoskop.ba!                                                                              
Poziv je otvoren do 31. Jula 2013. godine, nakon čega ćete biti obavješteni o vašem angažmanu.

KALEIDOSKOP Tim

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates