Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, July 18, 2013

Dame otvaraju sedmi Refresh festival u Kotoru

Refresh festival ovog ljeta održaće se od 8. do 10. avgusta u kotorskoj diskoteci Maksimus...

Uzbudljivo otvaranje sedmog Refresh festivala ovog ljeta spremaju četiri dame - princeza njemačkog deep house talasa i osnivačica berlinske etikete Mobilee, Anja Schneider, "bass junkie" Hannah Holland, nova nada svjetske DJ scene Mama i Lady Blacktronica, koja dolazi iz SAD. Refresh će se održati od održati od 8. do 10. avgusta u Kotoru u diskoteci Maksimus i publici na moru ponovo donosi tri dana sjajne zabave uz neka od najznačajnijih imena elektronske muzičke scene.
Nakon plesanja do jutra prve festivalske noći u ritmovima koje će diktirati dame, drugo veče festivala 9. avgusta začiniće Helmut Geier aka DJ Hell, jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu. Uz prijatelja Svena Vatha smatraju ga za najboljeg njemačkog DJ-a, a upravo njegovo ime stoji iza uspjeha izvođača kao što su Fisherspooner ili Miss Kittin. Na listi njegovih saradnika nalaze se i P.Diddy i Grace Jones.
Treće večeri, 10. avgusta na Refresh stiže Arno Cost, autor megahitova "Magenta" i "Cyan". DJ koji je već sa 23 godine postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih događaja širom svijeta. Njegov talenat i djelo prepoznali su David Guetta, Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Bob Sinclar, Ian Carey, Tom Novy, sa kojima je Arno sarađivao.
Novitet festivala ove godine biće i novi Fresh stejdž, koji će predstaviti imena sa domaće scene, a među najavljenima su 2beat or not 2beat, Rex Regis, Šarlo, Felony Flats, Beat at Joe’s, DJ Cule, Montech, GileRZ, BeGood.

Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u Srbiji putem sajta Gigstix.com. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 2400 dinara, dok se jednodnevne ulaznice mogu kupiti po cijeni od 1200 dinara. Za sve studente i srednjoškolce obezbeđen je popust uz indeks ili đačku knjižicu, a cijena trodnevne ulaznice sa popustom je 1800 dinara.
Festival koji već tradicionalno na Jadranu okuplja najbolja DJ imena i sjajnu publiku začiniće i ovo ljeto u Crnoj Gori. Tokom prethodnih šest godina Refresh je posetilo preko 100 000 ljudi, a ugostio je više od sto izvođača iz cijelog sveta. Na impresivnoj listi DJ-eva koji su nastupali u Kotoru su Sharam Tayebi (Deep Dish), Hernan Cattaneo, Ian Pooley i Dave Clarke, Carl Craig, Bob Sinclair, Steve Angello, Dave Spoon, Nick Warren, Martien Ten Velden...

Izvor: mtv

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates