U Kraljevu počinje Street Art festival ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, August 21, 2013

U Kraljevu počinje Street Art festival


U muzičkom programu festivala koji traje od 23. do 25. avgusta, između ostalih, nastupaju i Negative, SevdahBaby i S.A.R.S...

Negative, SevdahBaby, S.A.R.S i još 14 bendova različitih urbanih muzičkih pravaca činiće muzički dio trećeg Street Art festivala, koji Kulturni centar Ribnica organizuje u Kraljevu od 23. do 25. avgusta. Street Art je festival alternativnih umjetnosti i sportova, pa će tako dnevni program činiti takmičenja u stritbasketu, skejtu, radionice parkura, grafita, stensila, žonglerstva, brejkdensa i revija tjuniranih vozila.
Svi programi su besplatni i odvijaju se na obali Ibra. Kulturni centar Ribnica ovaj festival organizuje u saradnji sa dvadesetak omladinskih organizacija i klubova iz Kraljeva.
Festival počinje u petak 23. avgusta dodjelom nagrada "Zlatni B.U.S" sa konkursa za najbolju fotografiju, kratki film i strip i karikaturu. U koncertnom dijelu od 21:00 nastupaju Mlađi referent & Rema luda kuća, VIP & Struka, Blaya Dub Playa & Gazda Paja, Rahmanee i Kida Keva Crew.
U subotu 24. avgusta tokom dana od 12-18:00 biće organizovane umjetničke i sportske radionice i takmičenja, a uveče od 21:00 sviraju Krstaši, SickSoul, zatim u 22,30h SevdahBABY i od ponoći S.A.R.S.
U nedjelju je dnevni program koncipiran kao i prethodnog dana, a zvijezde večeri su Negative, koji nastupaju od 22:30. Prije njih će se publici predstaviti sastav iz Bugarske WOPS, zatim Eeva & Funk'D Live Act, a posle ponoći festival zatvara POV. Detaljnu satnicu festivala potražite na adresi streetartfestival.rs kao i na Facebook stranici "Kulturni centar Ribnica Kraljevo".

Izvor:
mtv.rs

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates