Asfaltiranje u Podgorici ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, August 21, 2013

Asfaltiranje u Podgorici


...a na trećem izdanju festivala nastupaju Prti Bee Gee & Bvana, Bad Copy, Brutuzz, Phat Phillie i mnogi drugi.

Treći po redu festival Asfaltiranje održaće se od  6. do 8. septembra, na sportskom aerodromu Špiro Mugoša. Na dve scene nastupiće preko 20 izvođača.
Festival Asfaltiranje će se ove godine održati po treći put, uz niz noviteta, među kojima su i gostovanje renomiranih inostranih izvođača. Na dve bine, Sky i Pecki, tokom tri dana  festivala, nastupiće preko 20 najtraženijih hip hop imena domaće, regionalne i svetske scene. Organizovan je i Art program koji se sastoji od izrade grafita i murala uživo, kao i specijalne video projekcije.
Ovogodišnje Asfaltiranje će u 13 časova, na Pecki bini, otvoriti Dadaman, autor "Reggaeneracije" (prve reggae emisije u Crnoj Gori). Nakon toga će svoje ploče zavrteti Maraku, Phillie P, Feloneezy i Jung B.
U 21:00 žurka se nastavlja na Sky bini, a otvoriće je mladi  podgorički reper  Sivilo, a nakon njega, nastupiće Jung B, V.I.P., Prti Bee Gee & Bvana, Brutuzz i kolektiv Mystic Styles.
Drugog dana festivala,  po istoj satnici, svoje veštine na Pecki bini pokazaće Mr. Montech, Chew The Fat Crew, Šarlo, Rex Regis, 2 Beat i Med Crew.  Svojim nastupima, oni će zagrejati publiku za garantovano vrhunsku zabavu koja je te večeri očekuje na Sky bini, kada će nastupiti Urban Roots, Jung B b2b Rex Regis, Krankšvester, Bad Copy, Phat Phillie i Elijah & Skilliam.
Narednog dana, sa početkom u 13:00, festival će zatvoriti kolektiv Mystic Styles u punom sastavu i Brutuzz. Naravno, to nije sve - tokom trajanja muzičkog dela programa, mladi i uspešni crnogorski umjetnici Linnch i K13 pripremaju veoma zanimljiv Art program, tokom koga će raditi grafite, murale i 3D video projekcije.
ASFALTIRANJE kamp 2013.
Novitet ovogodišnjeg Asfaltiranja je i kamp koji se nalazi nedaleko od Sky i Pecki bine, na ogromnoj površini sportskog aerodroma Špiro Mugoša, sa oko 350 mesta. Svi ljubitelji kampovanje i celodnevne zabave moći će da provedu sva tri dana festivala na ovoj zanimljivoj lokaciji. Mesto u kampu je besplatno, odnosno, uključeno je u cenu karte, a može se rezervisati  preko sajta festivala asfaltiranje.me. Kapije kampa biće otvorene 5.septembra, dan pred festival.
Ulaznice – promotivna prodaja
Promotivna prodaja ulaznica počeće u ponedeljak, 19.avgusta i trajaće do 1. septembra. Tokom promotivnog perioda, svi ljubitelji festivala Asfaltiranje moći će da kupe paket ulaznica po ceni od 20 eura, akupljeni komplet ulaznica uključuje i besplatno mjesto u kampu.
Ulaznice – redovna prodaja
Nakon promotivnog perioda prodaje, ulaznice će moći da se nabave po redovnoj ceni, na samom ulazu na festival. Cena trodnevnog paketa je 25 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati  10 eura. Ulaznica za treći dan festivala košta 5 eura.
Ulaznice– online rezervacija
Ulaznice za treće izdanje festivala Asfaltiranje mogu se rezervisati online prekosajta asfaltiranje.me.
Festival se održava pod generalnim sponzorstvom kompanije Crnogorski  Telekom.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates