Belgrade Dance Conference ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, September 7, 2013

Belgrade Dance Conference

U  ’’Evropskom centru za kulturu i debatu KC Grad’’, u Beogradu 14. septembra od 13 do 20:00, održaće se prva  dnevna “ What is on your mind!? “  BDC konferencija. 

BDC konferencija je otvorena za producente, muzičare i sve ljubitelje muzike, koji žele da se informišu o mogućnostima rada u industriji zabave. Na dnevnoj konferenciji učestovaće DJ Dexon inicijator konferencije, vlasnik InDeep'n'Dance Records iz Amsterdama,  sa gostom iz Holandije Danny Jacobsen-om  aka DJ Dassive –om, koji će održati kratak kurs o mogućnostima nastupa na digitalnoj opremi. Predstaviće  ''Native Instruments S4''. Debati će se  priključiti jedan od najpoznatijih srpskih DJ-eva i producenata Dejan Milićević. Posjetioci će biti u mogućnosti da postave pitanja i da prodiskutuju o svemu što ih zanima. Tokom konferencije biće izloženi grafički radovi potekli sa internacionalno priznatih evenata “ What is on your mind !?. Za VJ tokom dnevnog i noćnog programa biće zadužena Frouke ten Velden www.frouketenvelden.com, internacionalno priznata umjetnica.  Očekuju vas pokloni iznenađenja! Dnevni program je besplatan.
Noćni program  od 23:00 do 06:00 baziran je na '' What is on your mind!? '' BDC promo event-u u KC Gradu. Na promo eventu  nastupaju: DJ Dexon vlasnik radnje gramofonskih ploča InDeep'n'Dance Records /Amsterdam, koji će puštati najnoviju muziku isključivo sa vinila, što će dati čitavoj atmosferi poseban šarm.  Sledi Danny Jacobsen aka DJ Dassive/ Holandija umjetnik i organizator evenata, koji ima nezaustavljivu strast prema muzici.  Slijede nastupi najboljih beogradskih DJ-eva Aleksandra Antraxa Dimitrijevića, Dejana Milićevića i Laleta. Publika će imati mogućnost da vidi live nastup DJ Dassive-a na opremi o kojoj će govoriti tokom dnevnog programa. Ovaj dio programa je teorija u praksi. Pripremite cipele za ples!  Ulaz:300 RSD
***Oficijelni after party : Tijuana Svemirska Kafana od 06:00 - 11:00 , besplatan ulaz!

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates