Djecaci izbacili novi singl "Zoni ti si lud" ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Saturday, September 7, 2013

Djecaci izbacili novi singl "Zoni ti si lud"

Dječaci upravo rade na novom albumu, a u međuvremenu su napravili singl samo za fanove "Zoni ti si lud".

"Ivo i ja smo ovu pjesmu posvetili Zoniju, našem prijatelju koji je pretjerao s glazbenom produkcijom i poludio. Već više od godinu dana producira album Kid Rađe (bivšeg člana benda) zbog kojeg je zapostavio skoro sve druge obaveze. Prije par tjedana smo posjetili Zonija u njegovom kućnom studiju gdje miksa i tek tad smo shvatili koliko je daleko zastranio, stoga smo složili ovu prijateljsku audio-intervenciju u nadi da nas Zoni shvati ozbiljno jer Dječaci nisu sposobni stvoriti treći album bez Zonija u najboljem mogućem psihološkom stanju", rekao je Vojko Vrućina.

Dječaci su spotovima na You Tube-u stekli kultni status i privukli milijune gledatelja. Specifični su po tome što vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću. Bend čine Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo. Grupa je osnovana 2005. godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. Debitantski album " D R A M A " osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE i INDEXI 09 prvu nagradu za hip hop album godine. Drugi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva "ISTINA" rasprodan je u samo dva dana u cijeloj Hrvatskoj, pjesme su im na svim top ljestvicama, a s hitom "Lovrinac" bili su jedan od tri kandidata za Porin 2013. u kategoriji Hit godine.



Album "ISTINA" kupite na webshopu (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_...), iTunesima (http://itunes.apple.com/us/album/id48...) i preslušajte na Deezeru (http://deezer.com/fr/music/album/list...).

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates