Kanadski univerzitet otkazao koncert A$AP Rockyja ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Wednesday, September 18, 2013

Kanadski univerzitet otkazao koncert A$AP Rockyja


Kanadsku univerzitet otkazao je planirani nastup A$AP Rockyja nakon što je protiv repera podignuta optužnica da je udario obožavateljku na nedavnom koncertu.
Spomenuti incident dogodio se na festivalu Made In America u Filadelfiji 7. septembra. Neimenovana žena tvrdi da se reper probijao kroz publiku, a njoj je opalio šamar.
Reper - pravim imenom Rakim Mayers - dobio je prekršajnu prijavu, a dok traje pravni postupak skinut je sa spiska izvođača na YorkFestu koji se održava na Univerzitetu York u Torontu danas, 18. septembra.

Savez studenata Yorkea (YFS) izdao je saopštenje u kojem stoji: "Nastup A$AP Rockyja na YorkFestu, zakazan za srijedu 18. septembra, otkazan je nakon što je Odbor Saveza studenata Yorkea saznao da je protiv njega na američkom sudu podignuta optužnica zbog napada na jednu ženu. Odbor je zaključio da se planirani nastup ne može održati dok se ovaj slučaj ne riješi". U saopštenju takođe stoji: "Ovu odluku ne treba tumačiti kao saznanje da Savez studenata Yorkea ima bilo kakve informacije o ovom događaju, ili da pretpostavlja krivicu ili nevinost izvođača".
Prvi slijedeći nastup A$AP Rockyja biće 27. septembra na Jamz Festu u Norfolku u Vermontu. Reperu predstoji još šest nastupa u SAD-u do kraja godine.

Izvor: mtv.rs

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates