Prijavi se za We Run Belgrade (svaki učesnik osvaja NIKE majicu) ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Thursday, September 5, 2013

Prijavi se za We Run Belgrade (svaki učesnik osvaja NIKE majicu)


Prijavi se za We Run Belgrade - svaki učesnik osvaja NIKE majicu!
KAKO DO MAJICE:
Klikni ovde:
http://go.nike.com/WeRunBgd
Popuni formular i čeka te NIKE majica!

Treća po redu WE RUN BELGRADE trka najavljena je na vrlo neobičan način u atrijumu šoping centra “Delta City”. Veliki broj Beograđana prisustvovao je startu priprema za trku kada su neki od najpoznatijih sportista na trakama istrčali prvi od 100 hiljada kilometara, što je i cilj priprema za ovogodišnju trku koja će se održati 15. septembra u Beogradu.

Košarkaš Marko Kešelj, zlatni omladinski fudbalski reprezentativac Petar Golubović, prvotimac Partizana Saša Marković, kao i desetobojac Igor Šarčević istrčali su prvi kilometar i na taj način započeli odbrojavanje do 100.000. kilometra na velikom brojaču koji je na ovom događaju predstavljen. U pripremama za trku mogu da učestvuju svi, a broj pređenih kilometara mjerit će se putem Nike+ aplikacije za Android i Iphone.

Trka WE RUN BELGRADE pruža šansu svima da dostignu svoj maksimum i da se zabave trčeći, što je i cilj Nike-ove kampanje RUNFREE u okviru koje je počelo zagrijavanje za septembarsku trku. Trka je namjenjena kako profesionalnim, tako i rekreativnim sportistima, koji svakoga dana teže da nadmaše sopstvene granice, da postave i ostvare lične ciljeve i dosegnu trenutak slave koji su sami odredili.

- Odlično iskustvo sa prethodne dvije Nike trke ohrabrilo nas je da ambicioznije pristupimo ovogodišnjoj i da inspirišemo trkače da na pripremama za trku pretrče 100.000 kilometara, što ćemo mjeriti pomoću Nike+ aplikacije za Android i Iphone. Kampanja kojom promovišemo gradsko trčanje traje već tri godine, priključio nam se veliki broj trkača, među kojima je dosta poznatih ličnosti, i svi zajedno smo uspjeli da Beograd svijetu predstavimo kao jednu od vodećih evropskih metropola u kojoj je svjetski trend gradskog trčanja zaživio - rekao je Nike brend menadžer za Srbiju Nenad Mirković.

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates