Završen festival “Svi kao jedan“ ~ Magazin urbane kulture » id='fb-root'/>

Monday, September 3, 2012

Završen festival “Svi kao jedan“

‘’Svi kao jedan’’ – drugi po redu hip hop festival, u organizaciji skejt kluba ‘’Kobazz’’ završen je 1. septembra u prepunom beogradskom Skejt parku na Ušću, nastupima popularnih hip hop grupa: Sik Tač, Zvezde Grajma, Prti Bee Gee i Who See – gosti iz Crne Gore, čije su hitove mnogi po prvi put čuli uživo.

Zapažene nastupe imali su i Kobazz, DJ Rokam, FTP, Ill G, beatboxeri Sam The Man, Zenk i Sickprime, zatim DJ Prema, Black Ring Crew, Suid, LMR, Me Hi Low, Trip-R , a organizatori su saopštili da je poslednji dan festivala bio i najposjećeniji.

Tokom poslednjeg dana u festivalskom selu prikazivani su filmovi o hip-hopu, održavala su se predavanja na temu hip-hopa, radionica ‘’beat making’’ i MC Challange (takmičenje za najbolljeng MC-a).

Ovogodišnji festivalski program koji je trajao tri dana za redom, i sastojao se iz dnevnog i noćnog programa i donio je svim fanovima hip hop kulture brojne zanimljive aktivnosti i atrakcije: takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture. Na festivalu je nastupilo preko 50 imena domaćehip-hop scene.

Festival ‘’Svi kao jedan’’ je ugostio i veliku legendu Kurtisa Blow-a, kao i veliku zvijezdu nemačkog hip- hopa, DJ Tomekk-a, a svakako će biti pamćen i po ponovnom okupljanju jedne od najvećih domaćih hip-hop senzacija Bad Copy, koji su posle šest godina nastupili ponovo u punom sastavu (Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe),

Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, Niggor - s podsjećanjem na Monteniggerse, Sik Tač, Bvana i Mikri, Zvezde Grajma, Who See, Škabo, Šef Sale, Juice, LTDFM, Lou Benny, Suid su takođe nastupili na festivalu, kao i sve popularniji Black Ring Crew Konza Šnostra, Ill G, B Crew, Deniro, LMR, Monogamija, 4 elementa, Ušikana Družina, Gospoda, Trip-R..

Ovaj festival je okupio i najveće domaće hip hop DJ-eve, kao što su: Ike, Munja, Prema, Kobazz, Coldie, Iron, Rokam, Me High Low, Grasshopper, Lucky.

Na ovogodišnjem festivalu su nastupali i poznati Minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco i beatboxer Samm The Man, a organizatori su dali šansu brojnim neafirmisanim izvožačima da se promovišu u toku dnevnog dijela programa.

Sledeće izdanje festivala ‘’Svi kao jedan’’ organizatori pripremaju za godinu dana.


Izvor:

Facebook Blogger Plugin by http://urbanourban.blogspot.com./ | M.U.K.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates